Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland

 
 
Velodrome | Dé overdekte wielerbaan van Nederland
   

 
    Baanwielrennen  
    Introductie  
    Trainingen  
    Rooster  
    Dernytraining  
    Vrije training  
    Clinics  
    Voorwaarden en Tarieven  
    Wat je nodig hebt  
    FAQ  
    Contact en Nieuwsbrief  
    Baanreglement  
    Baanrecords  
    Uitslagen  
    Evenementen  
    Introductie  
    Mogelijkheden  
    Technische gegevens  

 
   
   
   
 
 

 
  Privacyverklaring  

Mogelijkheden

 

Het Velodrome wordt - hoofdzakelijk buiten het baanseizoen, tussen 1 april en 31 augustus - ook gebruikt voor andere soorten evenementen op het ruime middenplein dat binnen de steile wielerbaan ligt. Zo hebben er bijeenkomsten en semianaars van MWG en OSB plaatsgevonden, met als omlijsting een trainingsdemonstratie. Er is ruimte voor allerlei soorten evenementen in het Velodrome: congressen, beurzen, rommelmarkten, bijeenkomsten, concerten etc.

Het Velodrome is een multifunctioneel complex waar alles bijna mogelijk is. Met zijn schitterende natuur, sportieve uitstraling en unieke houten wielerbaan is de hal dé perfecte locatie voor uw evenement!

U kunt van alle faciliteiten die aanwezig zijn gebruik maken; voor meerdere zaken dient u zelf zorg te dragen. Parkeren bij het Sportpark is geen probleem. Zo is er voor de ingang een grote parkeerplaats aanwezig en kunnen er een 50 auto's bij het Velodrome geparkeerd worden.

Voor meer informatie en álle mogelijkheden in het Velodrome, kunt u ons bellen of een email sturen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.